Lättläst Teckenspråk

"Alla öppensinnade, kreativa företagare och beslutsfattare som ser möjligheter i att vi rör om i grytan med vår rockfestival i Falun, tycker jag om lite extra just nu".

Krister Lindholm

Rockstad Falun

 

Vem är du och vad gör du?
Jag är en helt vanlig grabb från lilla Linghed utanför Falun som efter många år i yrkeslivet valde att lämna en trygg tillvaro med fast anställning för att följa mitt hjärta och satsa på musikbranchen och andra roliga projekt som jag brinner för.

Vad är du mest stolt över?
Oj, jag har gjort massor med roliga och spännande saker som man kanske borde vara extra stolt över, men jag är nog mest stolt över att aldrig provat droger eller utsatt mig eller min omgivning för andra idiotiska saker.

Vem borde uppmärksammas mer i vår region? 
Alla öppensinnade, kreativa företagare och beslutsfattare som ser, eller i alla fall försöker se, möjligheter i att vi rör om lite i grytan med vår rockfestival i Falun tycker jag om lite extra just nu. Att bara nämna en person är svårt, men Malin Croner på Falu Kommun kan inte få för många kramar…

Favoritplats i vår region?
Jag har ingen direkt favoritplats faktiskt, oavsett vart jag är på tryggt avstånd till hem och familj så mår jag bra. Tåget hem från Stockholm-känslan är inte helt fel, likväl som det ständiga suget efter att åka en turné med Sabaton runt om i Europa för att inse att man kan längta hem på bara några dagar är oslagbart!

Om du fick 10 miljoner att investera i regionen, vad skulle du göra?
Jag skulle nog ringa Niklas Wass på Brutal PR och ca 3 minuter senare har vi en gemensam plan för investering. Det skulle helt klart handla om någon form av underhållning/kultur, i kombination med något annat… Hur får man tag på 10 miljoner, det här låter kul!?

Vad är ditt bästa minne från Falun Borlänge-regionen?
Jag har massor med bra och roliga minnen, främst från Falun, och ett par av dom största minnen jag har var från Falu Folkmusikfestival under de första åren då det var fest på stan i flera dagar, detaljerna kanske vi ska lämna utanför, men usch va skoj vi hade!

Känslan efter vår första rockfestival 2008 är svår att slå med…

Vad gör du om 10 år?
Då vill jag att nuvarande projekt går fortsatt riktigt bra och att alla nya/kommande projekt är under kontroll så jag har tid, råd och intresse i att ta en månads semester med min flickvän och stänga av telefonen, gå offline från Internet och bara vara jag. Svårare än så tycker inte jag att planen skall vara.

Krister Lindholm
Fakta

Ålder: 39 år
Jobbar med Rockstad: Falun, Sabaton, The Poodles, Raubtier, mfl
Bor: Falun
Dold talang: Jag döljer aldrig en talang.
Det visste du inte om mig: Jag tycker att katter är roligare än hundar.
Reser helst till: USA eller Polen.
Jag skulle aldrig säga nej till: Ett bra erbjudande, en bra idé eller en flaska Single Malt.
Vem skulle bli en bra statsminister: Jag såklart, men jag vill inte.

Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.