Lättläst Teckenspråk

"Jag är stolt över min förmåga att få saker att hända genom att människor samarbetar med varandra. Ensam är aldrig stark."

Malin Croner

Blivande verksamhetsledare på Dalarna Business

Efter tolv år som ett av Falu kommuns ansikten utåt är Malin Croner ett bekant namn och ansikte för många. Hon har alltid många järn i elden och är en fena på att planera och genomföra både det ena och det andra och alltid med det lilla extra. 

Vem är du och vad gör du?
Jag arbetar nu som evenemangslots på Falu Kommun, med events och marknadsföring. Innan det var jag platschef och ansvarig för S.A.T. S etablering i Borlänge. I mitten av maj börjar jag som verksamhetsledare på Dalarna Business.

Vad är du mest stolt över?  
Jag är stolt över min insats under, Safe Community-konferensen 2011. Endast tre veckor i förväg fick jag uppdraget som konferensgeneral. Jag skulle ordna en flerdagarskonferens för 400 personer med många internationella gäster. Jag och teamet fixade det galant. Jag är stolt över min förmåga att få saker att hända genom att människor samarbetar med varandra. Ensam är aldrig stark.

Vem borde uppmärksammas mer i vår region? 
Alla duktiga eldsjälar som jobbar för regionens utveckling.

Favoritplats i vår region?
Lugnetområdet och Källslätten i Falun.

Om du fick tio miljoner att investera i regionen, vad skulle du göra? Satsa på Lugnet, renovera det som behövs och gärna bygga ut café och restaurangdelen. Jag skulle också satsa på barnfamiljerna i regionen så att de vill bo och leva här och även locka hit sina vänner, nära och kära.

Jag skulle naturligtvis också satsa pengar i Dalarna Business så det kan utvecklas ännu mer för att bli Dalarnas största, bästa och mest eftertraktade affärsnätverk där alla företag har nytta av att vara delaktiga.  

Vad är ditt bästa minne från Falun Borlänge-regionen?
År 2012 var H.M. Konungen i Falun. Jag arrangerade en middag för 160 personer med honom som gäst. Det var en lättsam tillställning och när kungen medverkar vid tillställningar gäller regeln att han kommer sist och går först.

När konferencieren meddelade att det var dags för kungen att gå hem, så säger han nej vid bordet. Han hade så trevligt så han ville glädjande nog stanna kvar längre. Men, han gick… så de andra gästerna också kunde gå hem.

Vad gör du om tio år? 
Fortsätter att utvecklas och ha roligt, hoppas jag.


 

 

Malin Croner
Fakta

Ålder: 44 
Jobbar med: Verksamhetsledare på Dalarna Business fr o m 15 maj.
Bor: Falun
Dold talang: Att jag kan göra svepaskar.
Det visste du inte om mig:  Att jag varit med i landslaget i gymnastik i 10 år och att jag varit passagerare i en dragracing bil i 260 km/tim.
Reser helst till: Olika platser förutom till Azorerna, dit åker jag gärna fler gånger.
Jag skulle aldrig säga nej till: Roliga utmaningar

Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.