Lättläst Teckenspråk

Vi söker nu en gemensam utvecklingsledare/koordinator

Falun Borlänge-regionen AB och Rekryteringslots Dalarna söker dig som gillar att arbeta både strategiskt och operativt. Vi erbjuder en tjänst där du arbetar 50 % som utvecklingsledare och 50 % som koordinator vid Rekryteringslots Dalarna.

Falun Borlänge-regionen AB är ett regionalt utvecklingsbolag som ägs av Falun, Borlänge, Gagnef, Ludvika, Smedjebacken och Säters kommun. Bolagets huvuduppdrag är att öka regionens attraktionskraft genom att utveckla näringslivet, driva kommunsamverkan och marknadsföra regionen. Som utvecklingsledare på Falun Borlänge-regionen kommer du att arbeta tillsammans med vd och två andra utvecklingsledare. Rollen är ny och innebär att du ska bygga och driva nätverk inom bolagets utpekade fokusområden. Du kommer även att omvärldsbevaka och framtidsspana för att tillsammans med våra ägarkommuner identifiera gemensamma utvecklingsområden.

Rekryteringslots Dalarna startades 2003 och är ett samarbete mellan arbetsgivare i länet. Föreningen arbetar för att medlemmarna ska öka sina förutsättningar att attrahera, rekrytera och behålla de kompetenser de behöver till sina verksamheter. Det görs genom att erbjuda bland annat medflyttarservice, HR-träffar, gemensam profilering och inflyttarnätverk. Som koordinator kommer du att arbeta med stora delar av verksamheten inom Rekryteringslots.

Vi söker dig som har en akademisk examen och en gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Du är van att initiera, planera och arrangera möten och aktiviteter. Du är duktig på att bygga och vårda nätverk, har ett starkt samhällsintresse och en förmåga att se till helheten. Som person är du självgående, uthållig och har förmågan att strukturera och organisera ditt arbete. En förutsättning för tjänsten är att du är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både den privata och offentliga sektorn samt arbetat med kompetensförsörjningsfrågor.

Låter det intressant?

Tveka inte att höra av dig till Åke Sandberg, vd Falun Borlänge-regionen AB 0243-24 80 41
eller Lotta Strömer, verksamhetsansvarig för Rekryteringslots Dalarna och utvecklingsledare på Falun Borlänge-regionen AB,
0243-24 80 46 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan per mail till eva.mikkelsen@fbregionen.se senast den 13 december.

Om det blir aktuellt med en flytt till Dalarna kan vi självklart erbjuda dig och din familj medflyttarservice.

Läs mer om Rekryteringslots på www.rekryteringslots.se

Ladda ner ansökan som PDF

Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.