Lättläst Teckenspråk

Min vecka

kokkonsten_1.JPG
Micke Otterström och Petter Kosjanov Kokkonsten matstudio

Hej alla glada!

Ny vecka, nya möjligheter! Vi heter Micke Otterström och Petter Kosjanov. Det är vi som är@kokkonstenmatstudio och den här veckan är det vi som är kaptener på den här båten. Håll i hatten så kör vi!
#fbregionen #kokkonstenmatstudio#referenshumor

Lunch....på riktigt alltså!! Bakad rotselleri, rostad rödkål, äpple och kumminbakad fläsksida. Varsågoda! #kokkonstenmatstudio #fbrminvecka #falun #skyttepaviljongen
Vi laddar för söndagslunch @kokkonstenmatstudio med härliga råvaror och skön goth-rock i högtalarna! #typeonegative #kokkonstenmatstudio #fbrminvecka
Innan en matlagningsaktivitet så får våra gäster grunda lite först. Schyssta charkuterier, ostar och godsaker från växtriket! Sen är man redo för storverk! #fbrminvecka #kokkonstenmatstudio
Bröden är gräddade. Bra råvaror och tid är ingredienserna. Enkelt eller hur? #fbrminvecka #kokkonstenmatstudio #surdegsbröd #stenmalet
Det är bra att kunna sin svamp
Nätverkande är en viktigt del. Frukostmöte som anordnas av Falu kommun och näringslivet. Jättebra!
När vi bakar bröd här på @kokkonstenmatstudio så använder vi mjöl, vatten och salt. Inget annat, inga konstigheter. #stenmalet #surdegsbröd #braförmagen #fbrminvecka
Vi på @kokkonstenmatstudio gillar desserter där man bara kör i skeden och vevar upp det goda på tallriken. Här har vi kompisarna hasselnöt, kaffe och porter i symbios! #kokkonstenmatstudio #fbrminvecka #falun
Det börjar med en grundtanke som förs ner på papper för att få lite överblick...sen är det bara att köra igång... Laga laga laga mat
Idag står det en massa provlagning på schemat. Vi jobbar konstant med nya rätter. Vissa sitter som en smäck medans vissa behöver man modulera ett par gånger. #fbrminvecka #kokkonstenmatstudio
Det kan inte alltid vara champagne och goda skaldjur...lyxen att ha en vedeldad stenugn kommer med ett pris. Tur att vi är starka killar som har staplat en och annan vedtrave i våra dar! #starksomentjugoåring #kokkonstenmatstudio #vedugn
Den här fula fisken kommer få trängas på en tallrik lite senare med brynt smörhollandaise och sina grönsakskompisar blomkål och kålrabbi. Lyckos den.... #fbregionen #piggvaråtfolket #kokkonstenmatstudio

Vad är min vecka?

Under en vecka tar våra inspiratörer över FB-regionens Instagramkonto. Här kan du på nära håll följa människor som bor och verkar i regionen. Detta är en sammanställning av veckorna som varit, men följ oss gärna direkt på @fbregionen

minvecka.png
Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.